Aurinkolahden Rakennuspalvelut

Aurinkolahden Rakennuspalvelut Oy on tammikuussa 2006 perustettu Rakennusalan palveluyritys. Ydinosaamistamme ovat taloyhtiöiden putkisto- ja märkätilasaneeraukset sekä jukisivu-, sauna-, vesikatto-, piha-, aita- ym. yleisrakennustyöt.

Työllistämme keskimäärin noin 20 rakentamisen-, maanrakentamisen- ja LVIS- osaajaa.

Päätoimialueemme on pääkaupunkiseutu kehyskuntineen. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita putkisto- ja märkätilasaneerauksia, liiketila-, piha-, julkisivu- ym. saneerauksia, sekä uudistuotantokohteita.

 

HENKILÖSTÖ

Henkilöstömme, joiksi myös vakiintuneiden alihankkijoidemme työntekijät luemme, ovat yritykseen sitoutuneita ammattilaisia, jotka hallitsevat oman osa-alueensa erityisosaamisen. Kiinnitämme rekrytointivaiheessa erityistä huomiota mm. yksilön sosiaalisiin ominaisuuksiin. Työ on usein vuorovaikutteista ja hyvin omatoimista toteuttamista, siksi myös toimintamme yksi kulmakivi on, miten ihminen osaa- ja uskaltaa kohdata ihmisen.

Henkilöstömme ammattitaito, viihtyvyys  ja työhyvinvointi ovat yritysfilosofiamme keskeisiä arvoja, joiden kehittämisestä ja ylläpitämisestä aktiivisesti huolehdimme.

Työkielemme on Suomi.